Gids voor haar pruiken

Als je het niet mooi natuurlijk haar of wilt u een ander uiterlijk, zijn er vele soorten van pruiken in de markt die je kunt gaan voor. Voor de pruiken om u de service die u verdient er zijn een aantal tips die u rekening moet brengen:

Koop de juiste pruik

Er is geen manier zul je er prachtig uit als je de verkeerde pruik kopen. Het eerste ding dat u moet overwegen bij het maken van de aankoop is de vorm van je gezicht. Als vuistregel, ga dan voor een stijl die je gezicht vorm flatteert. Als het apparaat is niet de stijl die u wilt, neem het mee naar een kapper om te worden gesneden. In aanvulling op uw gezicht vorm, ook rekening houden met je haarlijn. Experts raden dat je voor? pruiken leveren als die welke de voorzijde van het haar worden weggelaten hetgeen betekende dat minder spanning op de haarlijn.

pruikenEen pruik ontworpen bij Wigsland

Niemand wil oud om te kijken; Daarom, ga dan voor een stijl die u een jongere uitstraling. Professionals adviseren u gaan voor pruiken die zo natuurlijk mogelijk uitzien.

Zorg goed voor de pruik en haar

Hoewel, de pruik is niet uw eigen haar maar dat betekent niet dat je geen zorg moeten dragen voor het. Een slecht onderhouden pruik is niet alleen een smet, het is ook een gevaar voor de parasiet. Een goede verzorging van de pruik gaat om het wassen en conditionering het. Ook krullen en de stijl van de pruik. Voor een meer realistische look, borstelen de krullen met behulp van een platte borstel. Om het uiterlijk van de pruik te houden, houden de pruik in een pruik hoofd ’s nachts.

Tijdens het spuiten de pruik geeft het een glanzende, mooie look, doe dat dan met de nodige voorzichtigheid. Spuiten met verschillende producten zet het toestel op het risico van vet en onhandelbaar. Tenzij je niet kunt vermijden, blijf weg van haarlak. Naast het verzorgen van de pruik, zorgen ook voor uw eigen haar. Net als de pruik, wassen en conditioneren het regelmatig. Ook massage van de hoofdhuid met ricinusolie en regelmatig trimmen de uiteinden.

Conclusie

Dit zijn tips die u zou moeten overwegen voor uw pruik om u de service die u verdient. Voor het apparaat voor het laatst voor lange ervoor te zorgen dat je het kopen van een gerenommeerde winkel. Om klitten in het apparaat te vermijden, vermijd slapen of douchen in. Wanneer deze niet gebruikt, houd het overdekte en rechtop. Dit is om het te beschermen tegen stof en handhaven van de oorspronkelijke stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *